Interieuradvies en meer - Dienst | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies
  • Totaalconcept inrichting

Interieuradvies en meer

Laat je adviseren

Heb je net een nieuwe woning of plannen voor een nieuw interieur? Kom dan naar één van onze showrooms bij jou in de buurt. Daar vind je alles voor de inrichting van jouw woning. Ook kunnen we je met onze ruime ervaring op woongebied goed te adviseren over alle soorten vloeren, kleuren, raamdecoratie of behang. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je graag mee in ons uitgebreide assortiment van verf, behang, raamdecoratie, vloeren, buitenzonwering en kasten op maat. Kom langs en laat je inspireren!

Volop keuze in behang, verf, vloeren en raamdecoratie

In de eerste plaats zijn we natuurlijk specialist in behang. Wat dacht je van een prachtige wandposter, een hele muur of zelfs een volledige kamer die behangen is. Met behang kun je ontzettend veel sfeer toevoegen. Ontdek ons enorme aanbod aan behang en behangbenodigdheden. Op zoek naar verf? Of je nu de muren een opfrisser wilt geven of je kozijnen. Alle merken verf zijn vertegenwoordigd in ons assortiment.


Met een vloer uit onze collectie ben je verzekerd van absolute topkwaliteit. Bovendien hebben we enorm veel soorten vloeren waar je uit kunt kiezen en die te combineren zijn met vloerverwarming. Ga je voor een pvc vloer of toch liever voor tapijt? We helpen je graag om jouw keuze te bepalen.

Ook zijn we hét adres voor alles op het gebied van gordijnen in jouw regio. Van voiles en inbetweens tot vouwgordijnen en rolgordijnen, shutters en duettes; er is meer mogelijk dan je denkt. Gordijnen zijn dan ook ultieme sfeermakers in huis. Met de juiste raamdecoratie zorg je voor zonwering, privacy en warmte-isolatie waar nodig. Horren maken we speciaal voor jou op maat voor elk raam en elke deur. Deze meten we zelf in en monteren we op de juiste plek.

Thuisin: alles onder 1 dak

Heb je behoefte aan interieuradvies dat aansluit bij jouw woonstijl? Bij ons vind je een enorm assortiment aan behang, verf, vloeren en raamdecoratie onder 1 dak. En met behulp onze stylisten weten we voor jou een droom van een interieur te creëren. Onder de naam Thuisin bieden we verschillende diensten aan, van een meet- & montageservice, tot het geven van volledig interieuradvies op maat. Hiermee helpen we je om van jouw woning een écht thuis te maken. Hieronder lees je meer over de drie services waar je uit kunt kiezen.

Kleuradvies voor je woning

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van kleuren voor je woning? Maak dan een afspraak in onze winkel met een van onze adviseurs. Zij geven je gratis een uitgebreid kleur- en materiaaladvies gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Hier wordt alle tijd voor uitgetrokken zodat ook de technische aspecten van alle materialen en producten aan bod komen en je tot een weloverwogen keuze kunt komen. Alle kleuren worden afgestemd op de (materialen van) vloeren en gordijnen en uitgetekend in een gebruiksklaar kleurenplan. Onze collectie bestaat overigens uit een breed scala aan kleuren en ook hebben we in de winkels alle merken in huis; Lookin, Farrow & Ball, Little Green, Pure & Original, Flexa Pure, RAL, Sikkens Color Concept, Sigma NCS.

Interieuradvies op maat

Bij deze service neemt een van onze interieuradviseurs de afwerking van je woning van A tot Z persoonlijk met je door. Dit gebeurt tijdens een afspraak in onze winkel waar we alle tijd voor nemen. Samen stel je een pakket met producten samen die gericht zijn op de materialen en kleuren in jouw woning, waardoor je zelf nergens meer omkijken naar hebt. Wat bij dit gratis kleur- en materiaaladvies aan de orde komt? Onder meer de afwerking van de wanden, de keuze in vloeren (in combinatie met vloerverwarming), passende raamdecoratie en kasten op maat en ook de technische kant van het verhaal. Daarnaast is er een gratis stalenservice, zodat je gelijk al een realistisch beeld krijgt van het uiteindelijke effect in je woning. Dankzij ons uitgebreide assortiment valt er overigens heel wat te kiezen.

Complete interieurstyling

Wanneer je voor dit pakket kiest, wordt je compleet ontzorgd. Tijdens een persoonlijke afspraak in de winkel of bij jou thuis nemen we alle aspecten van de ruwbouw en de afbouw van je woning kosteloos met je door. Je kunt het zo gek niet bedenken of het passeert wel de revue; van het stucwerk en het schilderwerk tot het type vloerverwarming. Wanneer de basis is gelegd, begint een stylist aan de hand van een moodboard met het uitzoeken van materialen zoals het behang, de kleuren die het beste tot hun recht komen, het soort raamdecoratie dat hierbij aansluit en het ontwerp van kasten op maat. Hierbij wordt geput uit ons brede assortiment. Als klant krijg je het complete plan in een prachtig boekwerk mee naar huis, uiteraard inclusief 3D uitwerking. De uitvoering en de planning laat je aan ons over! Doordat we alle werkzaamheden zelf voor onze rekening nemen, zul je merken dat de lijntjes kort zijn en alles er heel persoonlijk aan toe gaat.

 

 

Meer informatie over interieuradvies en meer