Behanger Almelo | Behangbedrijf | Woningbehangen.nl - Locatie | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Jouw woning laten behangen in Almelo

Woningbehangen.nl: Behangen, Sauzen en Inrichten

Jouw huis in Almelo is de plek waar je het vaakst bent. Het is dan ook logisch dat je het thuis goed voor elkaar wilt hebben. Dit begint vaak bij strak afgewerkte muren. Maar wat nu als je zelf geen klusser bent of geen tijd hebt? Dan kun je bij ons terecht. Wij nemen je al het werk uit handen en leveren altijd vakwerk. Dat is tenminste wat andere Almeloërs over ons zeggen.

Wij gebruiken hiervoor alleen de beste materialen. Ons glas- en renovliesbehang is bijvoorbeeld van een kwaliteit die je niet in de bouwmarkt vindt. Niet voor niets is glas- en renovlies behang erg populair. Het is de oplossing om jouw oude muren er weer als nieuw uit te laten zien. Het voordeel van dit behang is dat je geen last hebt van scheuren. Bovendien is het kras- en stootvaster, goedkoper dan stucwerk en sneller te realiseren. Vergeleken met behangpapier is glas- en renovlies behang ook een stuk sterker en makkelijker oversausbaar. Perfect aangebracht door een behanger van Woningbehangen.nl.

Over sauzen gesproken, dat is moeilijker dan je denkt en daarom doen wij dit met alle liefde voor je. Lastige hoekjes en gaatjes, enorme muren zonder strepen; voor ons is het geen probleem. We streven perfectie na en werken met een lach op ons gezicht.

Woningbehangen.nl: Jouw behanger in Almelo

Almelo heeft wijken met luxe bungalows, statige herenhuizen en villa's, maar ook tal van sfeervolle straatjes, hofjes en buurtjes met woningen uit de jaren '20 en '30. Ook de nieuwe wijken hebben een eigen stijl. Al vele huizen hebben wij de afgelopen jaren een make-over gegeven. Bij ons kan je namelijk altijd rekenen op een passend en persoonlijk advies. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op het gebied van schilder- en behangwerkzaamheden, en onze gediplomeerde stylisten voorzien je van kleuradvies, moodboards en zelfs complete 3d tekeningen.
 

Aanpakkers

Onze mensen staan voor je klaar!

Onze persoonlijke en nuchtere aanpak zie je door het hele proces heen, van a tot z. Dat begint met het eerste contact: wij spreken gewoon bij je thuis in Almelo af en wij gaan pas weg als je compleet tevreden bent. We luisteren goed naar je wensen en zullen we op basis van onze ervaring exact vertellen hoe we het gaan doen en hoe snel we het kunnen realiseren.

Twentse trots

Wij horen van klanten vaak dat wij onze beloftes nakomen en op die reputatie zijn wij trots. En dat woordje trots geldt niet alleen voor ons, maar wij stoppen niet tot jij trots bent op het eindresultaat. Zo zitten we in elkaar. Het gaat namelijk om jouw droomhuis en wij snappen dat dat een plek is waar je veel tijd gaat doorbrengen en jij je dus op je gemak moet voelen. Vanuit onze vestiging in het Twentse Rijssen zijn wij actief in heel Nederland. Uiteraard werken we graag voor klanten bij ons uit de buurt. Daarom zijn we vaak in steden zoals Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo en Zwolle.

Wist je dat onze behangers door klanten uit de omgeving van Almelo beoordeeld zijn met een 9,6 uit 10 op basis van meer dan 29 beoordelingen? Daar zijn we best trots op!

Jouw woning ook zo'n makeover? Vraag direct je gratis en geheel vrijblijvende prijsberekening aan voor al jouw saus- en behangwerk!