Behanger en schilder Rijssen | Glasvlies behanger | Woningbehangen.nl - Locatie | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Behanger en schilder in Rijssen

De woningbehangers uit Rijssen

Behangen is een tijdrovende klus die vraagt om nauwkeurigheid. Wij hebben ervaren dat niet alle Rijssenaren die tijd hebben. Wil je echt mooie, vlakke wanden, laat dan een van onze vakmannen jouw behangwerk uit handen nemen. Bij woningbehangen.nl werken we dagelijks vanuit Rijssen aan de woonwensen van onze klanten. Altijd strak klaargemaakt en voor een eerlijke prijs.

Renovlies behang

Wij gebruiken hiervoor alleen de beste materialen. Ons glas- en renovliesbehang is bijvoorbeeld van een kwaliteit die je niet in de bouwmarkt vindt. Niet voor niets is glas- en renovlies behang erg populair. Het is de oplossing om jouw oude muren er weer als nieuw uit te laten zien. Het voordeel van dit behang is dat je geen last hebt van scheuren. Bovendien is het kras- en stootvaster, goedkoper dan stucwerk en sneller te realiseren. Vergeleken met behangpapier is glas- en renovlies behang ook een stuk sterker.

Behanger of schilder inhuren in Rijssen

De gemeente Rijssen-Holten staat bekend als één van de beste plekken om te wonen in de regio Twente. Sinds 2018 hebben wij al in vele woningen in Rijssen en omstreken het woongenot nog iets verder vergoot. Omdat het schildersbedrijf Gerald Janssen BV, Thuisin Rijssen en Woningbehangen.nl allemaal onder een dak vallen, kan je namelijk altijd rekenen op een passend en persoonlijk advies. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring op het gebied van schilder- en behangwerkzaamheden, en onze gediplomeerde stylisten voorzien je van kleuradvies, moodboards en zelfs complete 3d tekeningen. Of het nu gaat om nieuwbouwwoningen die compleet ingericht moeten worden of renovatiewoningen, voor ieder vraagstuk weten we een oplossing te vinden. 

Twentse werkwijze

Onze persoonlijke en nuchtere aanpak zie je door het hele proces heen, van a tot z. Dat begint met het eerste contact: wij spreken gewoon bij je thuis in Rijssen af en wij gaan pas weg als je compleet tevreden bent. We luisteren goed naar je wensen en zullen we op basis van onze ervaring exact vertellen hoe we het gaan doen en hoe snel we het kunnen realiseren. Vanuit onze vestiging in Rijssen zijn wij actief in heel Nederland. Uiteraard werken we graag voor klanten bij ons uit de buurt. Daarom zijn we vaak in steden zoals Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo en Zwolle.

En in elke stap van het proces geldt: wij stoppen niet tot je honderd procent tevreden bent met het resultaat. Wij maken onze beloftes altijd waar en streven ernaar om je een gevoel van trots te geven als de klus is afgerond.

Parel van Twente

Wist je dat onze behangers door klanten uit de omgeving van Rijssen beoordeeld zijn met een 9,6 uit 10 op basis van meer dan 29 beoordelingen? Daar zijn we best trots op!

Jouw woning ook zo'n makeover?

Twijfel dan niet langer en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Schildersbedrijf en Behanger uit Rijssen

Woningbenangen.nl en schildersbedrijf Gerald Janssen BV vallen onder één dak. Vanuit ons pand aan de Nijverdalseweg in Rijssen leveren wij al sinds jaar en dag vakwerk. Dit doen we erg graag voor onze buren in Rijssen maar ook voor projecten in de rest van Nederland draaien wij onze hand niet om.

Rijssen is de poort van Twente

Rijssen, de “poort van Twente” gelegen tussen Regge en Dinkel aan de rand van de Sallandse Heuvelrug kent een rijke industriële historie. Grondleggers van de jute industrie maar nu vooral bekend om haar bloeiende bouwnijverheid en transportsector. Toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven konden meeliften op de succesvolle ondernemers en hierdoor kent Rijssen een groot en bedrijvig industrieterrein, o.a. bekend als “de Mors”.  
In deze prachtige Twentse stad met haar kenmerkende Pelmolen en Schildkerk is het eigen karakter duidelijk te zien. Een prachtige winkelstraat, familiebedrijven en hippe woonwinkels wisselen de gezellige terrassen af. In alles komt de nuchterheid van het oosten naar voren de gemoedelijke sfeer maakt het plaatje compleet.