Meer dan een behangersbedrijf uit Twente | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Het team

Onze mensen staan voor je klaar!

Wij horen van klanten vaak dat wij onze beloftes nakomen en op die reputatie zijn wij trots. En dat woordje trots geldt niet alleen voor ons, maar wij stoppen niet tot jij trots bent op het eindresultaat. Zo zitten we in elkaar. Het gaat namelijk om jouw droomhuis en wij snappen dat dat een plek is waar je veel tijd gaat doorbrengen en jij je dus op je gemak moet voelen.

Niet alleen doen wij alles met een glimlach op ons gezicht en willen wij dat iedereen zich op zijn gemak voelt, persoonlijke aandacht is gewoon cruciaal, vinden wij. Samen mooie dingen maken, toewijding, oprechte interesse en plezier zijn voor ons de ingrediënten om invulling te geven aan ons credo ‘ontzorgen’.

Onze mensen zijn ook echt betrokken en ze streven naar perfectie. Iedereen met een eigen specialisme. Neem Willard bijvoorbeeld, bij hem kun je tot in de details aangeven wat je precies wil en hij zal dit vertalen in een concreet plan. En zo staat Petra, onze adviseur woninginrichting, te popelen om je deskundig advies te geven over de aankleding van je (woon)kamer. En tot slot staat Sander voor je klaar om de juiste calculatie te maken voor je eigen vliesbehang en verf.

Kortom: wij vinden het belangrijk om mensen echt te helpen bij het waarmaken van hun woondroom.

Willard
Projectleider
"Voor een topresultaat maken we alleen maar gebruik van de beste producten"
Gerald
Eigenaar
"Vakmanschap en kwaliteit is waar wij voor staan"
Petra
Duizendpoot
"Ook voor de luxere behangen help ik je graag"
Sander
Calculator
"Elke meter is er één"
Anja
Mede eigenaar
"De ontzorgende factor voor ons personeel is wat voor mij voorop staat"

Jouw woning ook zo'n makeover?

Twijfel dan niet langer en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Vraag je prijsberekening aan!

Woningbehangen.nl: Meer dan een behangersbedrijf

Vanuit onze lokatie in Twente houden wij ons dagelijks bezig met het behangen en sauzen van woningen door heel Nederland. Echter doen we doen graag een stapje meer voor onze klanten. Zo kunnen we interieur en kleur advies geven en zelfs de gehele inrichting verzorgen. We kunnen dus met rechts zeggen dat Woningbehangen.nl veel meer is dan een behangersbedrijf.

 

Behang expert in Twente

Vanuit het Twentse Rijssen zijn we dagelijks in heel Nederland actief met ons vakmanschap (als bijvoorbeeld behanger en schilder) en gedegen woonadvies. Uiteraard werken we graag voor klanten bij ons uit de buurt. Daarom zijn we vaak aan het werk in plaatsen zoals Almelo, Apeldoorn, Amersfoort, Deventer, Enschede, Hengelo, Zutphen en Zwolle. Maar ook voor projecten op grotere afstand draaien we onze hand niet om.