Een meesterlijk staaltje interieurontwerp van deze complete interieurstyling in een prachtige nieuwbouwvilla in Rijssen - Project | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Project

Een meesterlijk staaltje interieurontwerp van deze complete interieurstyling in een prachtige nieuwbouwvilla in Rijssen

Ontdek een betoverende nieuwbouwvilla in het prachtige Rijssen: Het toppunt van interieurstyling!

Stap binnen in de adembenemende wereld van een gloednieuwe nieuwbouwvilla in het idyllische Rijssen. Wij hebben met enthousiasme de complete interieurstyling samen met Kelly van Ster in Wonen verzorgd, waarbij we elk detail met zorg hebben uitgewerkt. Van het eigentijdse ontwerp van de begane grond tot de perfect uitgevoerde vloeren, plinten, raamdecoratie, behang en verfbehandeling, trapbekleding, inloopmatten en op maat gemaakte kasten - alles is tot in de puntjes verzorgd.

Laat je verrassen door de moeiteloze samensmelting van stijl, functionaliteit en persoonlijkheid in deze adembenemende woning. We hebben een harmonieuze sfeer gecreëerd waarin luxe en comfort hand in hand gaan, speciaal ontworpen voor de levensstijl van moderne individuen.

Ontdek nu de foto's van dit opmerkelijke project en laat je inspireren door de perfecte combinatie van esthetiek en praktisch design. Benieuwd naar het eindresultaat van onze tot in de puntjes verzorgde interieurstyling in deze nieuwbouwvilla in Rijssen? Laat je verleiden en betreed een wereld van tijdloze schoonheid en ongeëvenaard woongenot, perfect afgestemd op jouw smaak en levensstijl.

In dit project hebben we gebruik gemaakt van Woonstijl Hotel Chique

Een hotel wat alleen maar luxe uitstraalt ? Dit is waar de naam Hotel Chique vandaan komt! Luxe uitstraling en hoogwaardige producten zijn hier de toepassing

Bekijk meer 'Woonstijl Hotel Chique'

Jouw woning ook zo'n makeover?

Twijfel dan niet langer en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Vraag je prijsberekening aan!