Renovatie Keukenshowroom DBkeukens (Adee) in Rijssen - Project | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Project

Renovatie Keukenshowroom DBkeukens (Adee) in Rijssen

Trots op ons recent voltooide project voor DB Keukengroep! We hebben hard gewerkt om deze prachtige showroom voor keukens tot leven te brengen.Onze vakmensen hebben een breed scala aan diensten geleverd, waaronder renovlies behangwerk, behangwerk, schilderwerk, kitwerk en nog veel meer.

Met alleen hoogwaardige materialen van topkwaliteit hebben we ervoor gezorgd dat deze ruimte er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. De afneembare saus op alle wanden zorgt ervoor dat de showroom altijd in perfecte staat blijft, zelfs bij dagelijks gebruik.

We willen DB Keukengroep bedanken voor hun vertrouwen in ons team en hun geduld tijdens het project. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een inspirerende omgeving voor keukenliefhebbers.

In dit project hebben we gebruik gemaakt van Woonstijl Scandinavisch

Dan kies je voor eenvoudige functionele designs met een warme uitstraling. Puur en natuur, zijn de belangrijkste pijlers voor een ronduit Scandinavisch interieur. De Scandinavische stijl is vooral gericht op functionaliteit en comfort.

Bekijk meer 'Woonstijl Scandinavisch'

Jouw woning ook zo'n makeover?

Twijfel dan niet langer en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Vraag je prijsberekening aan!