Totaalconcept project in Rijssen: alles onder één dak! - Project | woningbehangen.nl - Rijssen
  • Vanaf € 10,99 per m²
  • Aangebracht door professionals
  • Voordelig saus- en behangwerk
  • Geen verborgen kosten
  • Gratis kleuradvies

Project

Totaalconcept project in Rijssen: alles onder één dak!

Ontdek ons unieke project, waar we jou een totaalconcept bieden met alles onder één dak. Van installatiewerk tot stukadoorswerk, schilderen, behangen en sausen, glas vervangen voor extra isolatie, vloerverwarming, stalen taatsdeuren en prachtige raamdecoratie. Met onze projectbegeleiding nemen we alle zorgen uit handen, zodat jij volop kunt genieten van het eindresultaat. Neem een kijkje bij de foto's en laat je inspireren door de prachtige afwerking en naadloze integratie. Bij ons team van experts ben je in goede handen om jouw droomproject werkelijkheid te maken.

In dit project hebben we gebruik gemaakt van Woonstijl Japandi

Is de term ‘Japandi’ helemaal nieuw voor je? Eigenlijk is het heel simpel, namelijk: Japans design meets Scandinavisch! Deze doordachte mix van woonstijlen eert de schoonheid van de imperfectie. De basis voor een stijlvol interieur dat in balans is.

Bekijk meer 'Woonstijl Japandi'

Jouw woning ook zo'n makeover?

Twijfel dan niet langer en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Vraag je prijsberekening aan!

Welkom bij ons bijzondere project, waar we jou een totaalconcept bieden onder één dak. Van installatiewerk tot stukadoorswerk, schilderen, behangen en sausen, glas vervangen voor extra isolatie, vloerverwarming, stalen taatsdeuren, keuken spuiten en raamdecoratie zoals gordijnen en duetten - wij hebben alles in huis om jouw droomproject te realiseren.

Bij dit project hebben we nauw samengewerkt, waarbij we jouw wensen en behoeften zorgvuldig in kaart hebben gebracht. Onze persoonlijke projectbegeleiding staat garant voor een zorgeloos proces, van het allereerste ontwerp tot aan de prachtige oplevering. Stap voor stap hebben we je begeleid en geadviseerd, zodat jij je geen zorgen hoefde te maken over de coördinatie en planning.

Bekijk met trots de foto's van het schitterende eindresultaat. Laat je inspireren door de hoogwaardige afwerking, de prachtige raamdecoratie en de naadloze integratie van verschillende elementen in jouw interieur. Ons deskundige team staat klaar om ook jouw project tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw droomproject werkelijkheid maken.